Actueel

ACM maakt standaardcontracten congestiemanagement voor zonne- en windprojecten mogelijk

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft goedkeuring gegeven aan netbeheerders om te werken met standaardcontracten bij congestiemanagement. Deze contracten hebben de netbeheerders in samenwerking met Holland Solar en Energie Samen opgesteld met als doel om makkelijker tot afspraken te komen tussen netbeheerders en producenten van duurzame energie als het gaat om congestiemanagement.

Vacature

Holland Solar zoekt: Junior Communicatiemedewerker

Als Junior Communicatiemedewerker krijg je veel vrijheid en kun je je creativiteit de vrije loop laten. Je speelt in op de actualiteit en weet hoe je de aandacht kunt vestigen op nieuwsberichten. Je bent geïnteresseerd in politiek en de duurzame energietransitie of zonnepanelen in het bijzonder.

Holland Solar lanceert Gedragscode zon op woningen

Holland Solar, de branchevereniging voor de zonne-energiesector, heeft een belangrijke stap gezet in het bevorderen van de kwaliteit en veiligheid bij de installatie van zonnepanelen op een woning. Met de nieuwe Gedragscode zon op woningen zet de branchevereniging een duidelijke standaard neer voor hoe een installateur voorafgaand, tijdens en na de installatie de kwaliteit en veiligheid van een zonnestroomsysteem kan borgen.

Sluit je nu aan bij al die andere bedrijven in de Nederlandse zonne-energiesector en word lid van Holland Solar!