Lidmaatschap

De branchevereniging

Holland Solar is sinds 1983 dé branchevereniging voor alle bedrijven die actief zijn in de Nederlandse zonne-energiesector. Holland Solar zorgt er samen met haar leden voor dat de sector op een duurzame manier kan blijven groeien.

Waarom lid worden?

Er zijn tal van redenen om lid te worden van Holland Solar. We geven je de belangrijkste vijf!

  1. Omdat je samen verantwoordelijkheid wil nemen en wil werken aan het ontwikkelen van een sterke en toekomstbestendige zonne-energiesector.
  2. Omdat je samen invloed wil uitoefenen op politieke beslissingen die relevant zijn voor jouw organisatie
  3. Omdat je op de hoogte wilt blijven van alles wat er speelt in de sector, zodat je nog effectiever je vak kan uitvoeren
  4. Omdat je in contact wilt komen met anderen uit de sector om zo je netwerk uit te kunnen breiden.
  5. Omdat je het belangrijk vindt dat er wordt gewerkt aan de zichtbaarheid en promotie van zonne-energie als een belangrijk onderdeel in de energietransitie.

Activiteiten Holland Solar

Holland Solar werkt er hard aan om een stabiele basis voor de zonne-energie sector te creëren, zodat die zijn werk goed kan blijven uitvoeren nu en in de toekomst. Dit doen we door middel van verschillende activiteiten.

Dit zeggen onze leden

Nico Eurlings - New Energy Systems 

Carlijn Lahaye - Ventolines

Rutger den Boer - TechniQ Energy

Voorwaarden lidmaatschap

Alle bedrijven die actief zijn in de Nederlandse zonne-energiesector kunnen lid worden van Holland Solar. Als lid van Holland Solar ga je akkoord met ons huishoudelijk regelement. Hier staan ook de verdere voorwaarden voor het verkrijgen van lidmaatschap in vermeld. Met het invullen van het inschrijfformulier formulier ga je akkoord met onze privacy policy.

Wil je meer weten over onze contributiestructuur dan kun je hier er meer informatie over vinden. 

 

Inschrijfformulier

Sluit je nu aan bij al die andere bedrijven in de Nederlandse zonne-energiesector en word lid van Holland Solar!